torsdag 14. mai 2009

Myggen - en pygme som ikke har noe å tilføre Norge!

At Jan Åge Førtoft er en mann som snakker før han tenker, og innmellom ikke tenker i det hele tatt er en kjent sak.
Allikevel er hans siste utspill om at vår alles Drillo burde ta ut den skjeggete sprøytemisbrukeren Erik Mykland i Norges landslagstropp et historisk lavmål fra "Fjøra".

År med hasjrøyking og utagerende festing har selvsagt hjulpet alderen med å ta fra den småvokste sørlendingen mesteparten av de fotballferdighetene som i sin tid gjorde at han forsvarte en plass på landslaget på tross av bajassoppførsel og uprofesjonelle holdninger og basert på det vi har sett fra Myggen i Starttrøya inneværende sesong forsvarer han knapt en plass i 11-ren til Knut Tørum.

Storkjeften fra Gursken mener imidlertid at Mykland har så mye annet å tilføre landslaget at det burde oppveie det at han ferdighetsmessig ikke lengre strekker til.
Fjørtoft framhever at Myggen er så viktig for miljøet og kulturen i landslaget og at han tar med seg en masse gode verdier som landslaget har bruk for!!

Hallo!!!
Vi snakker om en voksen mann som går rundt og skryter av at han ikke følger reglene.
En mann som drikker seg dritings på landslagssamling og lurer Ivers med på grisefyll og klespoker i en bobil sammen den lugubre forfatteren Håvard Rem!
En mann som ligger på fortauene i København og bryter håndbak med tilfeldig forbipasserende!
En mann som i sin aktive karriere har røykt mere rullings enn Ingvar Ambjørnsen og som derfor hadde svakere tempo enn Henning Berg og dårligere o2-opptak enn Frank Strandli!

Og dette er eksempler på hva han kunne finne på i de dager hvor han kunne være rimelig trygg på å spille neste kamp. Hva kan han vel da finne på dersom han er tatt ut i troppen men vet at sjansen for å få spille er lik null?

Er det slike verdier vi ønsker oss på landslaget?
Er det et slikt miljø og en slik kultur vi vil ha?
Jeg sier NEI!!

Å ta med Myggen på landslaget ville vært et patetisk og billig publikumsfrieri som jeg håper gammel-kommunisten fra Fredrikstad holder seg for god til.

2 kommentarer:

  1. Bloggposter der en henviser til kilder, gjerne gode kilder, er gode bloggposter. Du kommer med en rekke påstander i denne bloggposten jeg gjerne skulle ha sett kildeanvisninger til.

    SvarSlett
  2. Noen gang må en være kilden selv vettu Solvik!

    Stup & Fisk!

    SvarSlett