torsdag 17. desember 2009

Hvem skal vi elske å hate nå?

Ingen enkeltperson i fotballnorge har vel vært enklere å mislike de siste 10 årene enn Martin Andresen!
Årsakene har vært mange, men her er noen av de viktigste:
Nr 1: Han har vært en god spiller (kaptein på landslaget blir du ikke sånn helt uten videre), og det er ingen vits å hate middelmådige spillere. De morer man seg mer med.
Nr 2: Han har hatt en agressiv og ufin spillestil.
Nr 3: Han har alltid vært stor i kjeften
Nr 4. Han har spilt for Vålerenga. Laget de fleste utenfor klanen har som hatlag nr 1.'
Nr 5: Han er rik!
Nr 6: Han har draget på damene (Å bli kåret til mest sexy spiller og sånn er alltid en god grunn til å komme høyt på hatlistene)
Nr 7: Han prøvde å være supertrener, supermanager, superspiller og lagkaptein på en gang.
Slike ambisiøse egoister blir sjelden populære i Jante-Norge.

Og sannsynligvis finnes det en rekke andre grunner som er minst like gode til å unne møbelarvingen med det sjarmerende smilet alt vondt, noe de fleste av oss også har gjort med god samvittighet.

Nå er det imidlertid slutt på moroa og hverken Bernt Hulsker, Magne Hoset, Daniel Berg Hestad eller Morten Berre evner å trigge i nærheten av det samme motviljen og avskyen hos meg som det Martin greide i sine glansdager.

Den eneste trøsten er at Andresen fortsetter som trener og atpåtil for et ganske usympatisk Vålerenga-lag som nå er det eneste tippeligalaget fra hovedstaden og derfor dobbelt så mislikt som før!
Det blir nok mange gode grunner til å irritere seg og banne høyt over miliardærsønnen og bridgespilleren Martin Andresen også kommende sesong...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar