tirsdag 10. november 2009

Tore på Sporet! Nå også med Valium!

Sist søndag hadde jeg benket meg ned foran Tv-en for å se Tore Strømøy gjenforene bortkomne foreldre og barn fra de fjerneste avkroker i vår vidunderlige verden.
Denne gangen var det en ungarsk-norsk kvinne på 30 som lette etter sin ukjente kubanske far, og Tore tok selvsagt ansvar i sin velkjente, lune og ujålete stil.
Tore på Sporet finner alltid det han leter etter og snart var Tore, kamerateamet og den bortkomne datter på tur til Cuba for en tårevåt gjenforening.
Så langt var dette klassisk pakke fra frøyværingen, men på flyplassen i Paris får vi vite at hovedpersonen i gjenforeningsdramaet lider av flyskrekk.
Heldigvis har hun med seg noe som hjelper kan Tore smilende fortelle og filmer at damen holder opp en pakke Valium. Senere får vi se at kvinnen sover tungt og neddopet på flyet.

Mitt spørsmål er om dette var nødvendig?
Trengte vi å få vite om hverken flyskrekk eller Valium?
Var det nødvendig for historien om gjenforening?
Og ville det vært like naturlig å vise det på TV om hun hadde drukket en halvflaske Vodka for å bli kvitt den verste flyskrekken og få sove godt?
Jeg regner med at Tore Strømøy og hans team har gode grunner for å ta med dette klippet i sitt TV-program og vil gjerne at de blir forklart til en treg trønder som bare fikk med seg at her viste de en dame som brukte Valium i beste sendetid uten at det egentlig var nødvendig for resten av historien som skulle fortelles....

PS: dessuten lurer jeg på hvor det er blitt av Tore Sporhund?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar